Привезоци

Привезоци

Прикажување на сите 11 производи

Прикажи:
34% Попуст

Привезок „Drive safe handsome. I love you.“ со додаток мотор

Краток опис:

Материјал: не’рѓосувачки челик
Димензии на плочката: 4 х 1cm
Должина на додатокот (мотор): 2.5cm
Дијаметар на прстенот (за закачување): 3cm
Натпис: „Drive safe handsome. I love you.“

190 ден
48% Попуст
Привезок „Drive safe handsome. I love you“Привезок „Drive safe handsome. I love you“

Привезок „Drive safe handsome. I love you“

Краток опис:

Материјал: не’рѓосувачки челик
Димензии на плочката: 3.5 х 1cm
Дијаметар на прстенот (за закачување): 2.5cm
Натпис: исто како на фотографијата

150 ден
34% Попуст
Be safe. I need you here, with me автомобилBe safe. I need you here, with me автомобил

Привезок „Drive safe. I need you here, with me“ со додаток автомобил

Краток опис:

Материјал: не’рѓосувачки челик
Димензии на плочката: 4 х 1cm
Должина на додатокот (автомобил): 2.7cm
Дијаметар на прстенот (за закачување): 3cm
Натпис: „Drive safe. I need you here, with me“

190 ден
46% Попуст

Привезок „Drive safe“

Краток опис:

Материјал: не’рѓосувачки челик
Димензии на плочката: 4 х 1cm
Дијаметар на кружната плочка (love you): 1.8cm
Дијаметар на прстенот (за закачување): 2.5cm
Натпис: исто како на фотографијата

190 ден
48% Попуст
Привезок „If dad can not fix it“Привезок „If dad can not fix it“

Привезок „If dad can not fix it“

Краток опис:

Материјал: легура на цинк
Димензии: прикажани на фотографијата
Дијаметар на прстенот (за закачување): 2.5cm
Натпис: исто како на фотографијата

150 ден
26% Попуст
Сет од два привезоци - сидро и котва

Сет од два привезоци – сидро и котва

Краток опис:

Материјал: легура од цинк

Сетот вклучува 2 привеци (како на фотографијата)

290 ден
26% Попуст
Сет од два привезоци - срце со клуч и катанче

Сет од два привезоци – срце со клуч и катанче

Краток опис:

Материјал: легура од цинк

Сетот вклучува 2 привеци (како на фотографијата)

290 ден
49% Попуст
Сет од два привезоци - срце+клучСет од два привезоци - срце+клуч

Сет од два привезоци – срце+клуч

Краток опис:

Материјал: легура од цинк

Димензии: срцето: 3 x 2.5cm; клучот: 1.8×3.5cm

Должина на привезокот комплет: околу 88 mm

200 ден
26% Попуст
Сет од два привезоци - срце+клучСет од два привезоци - срце+клуч

Сет од два привезоци – срце+клуч 02

Краток опис:

Материјал: легура од цинк

Должина на привезоците: околу 83mm

Сетот вклучува 2 привеци (како на фотографијата)

290 ден
26% Попуст
Сет од два привезоци - срце+срце

Сет од два привезоци – срце+срце

Краток опис:

Материјал: легура од цинк

Димензии (комплет со држачот): 31 х 83mm

Сетот вклучува 2 привеци (како на фотографијата)

290 ден
29% Попуст

Привезок – кактус

Краток опис:

Материјал: легура од цинк
Големина на привезокот (кактусот): 3cm x 3.8cm
Големина комплет: 3cm x 7cm

250 ден
Scroll To Top
Close
Close
Производи
Филтри
0 Омилени
0 Кошничка
Close

Кошничка

Вашата кошничка е празна!

Продолжи со нарачување