Рекламација

Рекламација за производ може да се изврши само по основ на доставен технички неисправен производ или општетен при транспорт без претходно да биде користен. Во ваков случај купувачот не плаќа за дополнителната достава поврзана со рекламацијата.
Доколку барате замена на еден производ за друг, доставата ја плаќа купувачот (100 денари во еден правец).
Купен производ може да се рекламира и да се врати назад не подоцна од 15 дена од неговото купување. За да се разгледа можноста за замена на ист производ или рефундација, потребно е производот да не е претходно користен и да биде уредно спакуван во оригиналното пакување.
Рефундацијата на средствата се врши на трансакциска сметка по враќањето на производот.
Трошокот за поврат на технички неисправен производ е на сметка на Ласерско Гравирање.
Нарачката може да се откаже доколку не е предадена на достава. Сите нарачки предадени на достава немаат можност да бидат откажани.
Бесплатната достава се врши во рок од 3 до 5 работни денови.
При достава, компанијата за достава ги контактира корисниците 2 до 3 часа пред да се достави пратката.
Доколку сакате да добиете дополнителни иформации околу доставата побарајте не на 070/532-620.
При секоја нарачка должност на корисникот е да го меморира бројот на направената нарачка со цел лесна идентификација и добивање на дополнителни информации.
Направената нарачка не мора да биде подигната лично, истата за вас може да ја подигне друго лице по претходна ваша согласност.
Направената нарачка може да биде на било која посакувана адреса (локација) низ Р. Македонија

Scroll To Top
Close
Close
Производи
0 Омилени
0 Кошничка
Close

Кошничка

Вашата кошничка е празна!

Продолжи со нарачување