Рачни часовници

Рачни часовници

Прикажување на сите 13 производи

Прикажи:
56% Попуст

Рачен часовник – модел 12

Краток опис:

Облик: Тркалезен

Дијаметар на куќиштето: 38 mm

Дебелина на куќиштето: 9 мм

Должина на ремен: 230 mm

Ширина на ремен: 20 mm

Водоотпорен: НЕ

55% Попуст

3D „Despicable Me“ детски часовник

Краток опис:

Материјал: пластика
Должина: 21cm
Дебелина: 6mm
Длабочина на отпорност на вода: 3 бари
Боја: како на фотографијата
+ 1 батерија гратис

FeaturedНема лагер

Женски рачен часовник – модел 01

Краток опис:

Должина: 25cm
Дебелина: 0.88cm
Дијаметар на делот на часовникот: 3.5cm
Боја: како на фотографијата
Тежина: 28.6g
Водоотпорен но не е препорачливо да се пере во машина, да се бањате или да пливате со него.

73% ПопустНема лагер

Женски рачен часовник – модел 02

Краток опис:

Должина: 23cm
Дебелина: 0.7cm
Дијаметар на делот на часовникот: 3.8cm
Боја: како на фотографијата
Водоотпорен но не е препорачливо да се пере во машина, да се бањате или да пливате со него.

350 ден
64% ПопустFeaturedНема лагер

Женски рачен часовник – модел 03

Краток опис:

Дебелина на часовникот: 7.5mm.

Бренд: Lvpai.

Површински дијаметар: 35mm.

Должина на ремен: 220mm

Тежина: 21.5g.

Водоотпорен: НЕ

Површински материјал: легура.

490 ден

Кутија за рачен часовник

Краток опис:

Кутија за рачен часовник со перниче.
Боја: црна

65% ПопустНема лагер

Машки рачен часовник, ултра тенок – модел 10

Краток опис:

Дебелина на часовникот: 6.5mm.

Површински дијаметар: 40mm

Должина на ремен: 230mm

Ширина на ремен: 20mm

Тежина: 33-35g

Длабочина на отпорност на вода: 3 бари

490 ден
51% Попуст

Рачен часовник – модел 03

Краток опис:

Боја: како на фотографијата

51% Попуст

Рачен часовник – модел 06

Краток опис:

Должина: 24cm
Дебелина: 10mm
Боја: како на фотографијата

59% ПопустНема лагер

Рачен часовник – модел 07

Краток опис:

Должина: 24cm
Дебелина: 0.8cm
Боја: како на фотографијата

490 ден
Нема лагер

Рачен часовник – модел 08

Краток опис:

Должина: 26.5cm
Дебелина: 1.2cm
Дијаметар на делот на часовникот: 4.2cm
Боја: како на фотографијата
Спакуван во кутија

51% Попуст

Рачен часовник – Whatever, I’m late anyway

Краток опис:

Дебелина на часовникот: 8mm

Површински дијаметар: 40mm

Должина на ремен: 230mm

Ширина на ремен: 20mm

Тежина: 30g

Водоотпорен: НЕ

51% Попуст

Рачен часовник – модел 05

Краток опис:

Должина: 24cm
Дебелина: 0.8cm
Боја: како на фотографијата

Scroll To Top
Close
Close
Почетна
0 Кошничка
0 Омилени
Close

Кошничка

Вашата кошничка е празна!

Продолжи со нарачување