Дрвени

Прикажување на сите 7 производи

Прикажи:
43% Попуст

Дрвена кутија за лептир машна

Краток опис:

Материјал: Дрво и фурнир
Димензии: 13.5 х 8.5 х 3cm

Original price was: 690 ден.Current price is: 390 ден.
20% Попуст

Дрвена лептир машна – дизајн 03

Краток опис:

Димензии: 9cm x 4cm

Original price was: 490 ден.Current price is: 390 ден.
20% Попуст

Дрвена лептир машна – мустаќи

Краток опис:

Димензии: 9cm x 4.1cm
Дебелина: 0.5cm

Original price was: 490 ден.Current price is: 390 ден.
23% Попуст

Сет 01: дрвена лептир машна, марамче, копчиња за манжетни во дрвена кутија

Краток опис:

Сетот вклучува:
– Дрвена лептир машна (димензии: 12 х 5.4 х 4.5cm)
– Марамче (димензии: 22 х 25cm)
– Копчиња за манжетни х 2 (Ø 1.6cm)
– Дрвена кутија (димензии: 13.5 х 8.2 х 3.3cm)
Должина на врвката на лептир машната: 50cm
Боја: како на фотографијата

Original price was: 1,290 ден.Current price is: 990 ден.
23% Попуст

Сет 02: дрвена лептир машна, марамче, копчиња за манжетни во дрвена кутија

Краток опис:

Сетот вклучува:
– Дрвена лептир машна (димензии: 12 х 5.4 х 4.5cm)
– Марамче (димензии: 22 х 25cm)
– Копчиња за манжетни х 2 (Ø 1.6cm)
– Дрвена кутија (димензии: 13.5 х 8.2 х 3.3cm)
Должина на врвката на лептир машната: 50cm
Боја: како на фотографијата

Original price was: 1,290 ден.Current price is: 990 ден.
23% Попуст

Сет 03: дрвена лептир машна, марамче, копчиња за манжетни во дрвена кутија

Краток опис:

Сетот вклучува:
– Дрвена лептир машна (димензии: 12 х 5.4 х 4.5cm)
– Марамче (димензии: 22 х 25cm)
– Копчиња за манжетни х 2 (Ø 1.6cm)
– Дрвена кутија (димензии: 13.5 х 8.2 х 3.3cm)
Должина на врвката на лептир машната: 50cm
Боја: како на фотографијата

Original price was: 1,290 ден.Current price is: 990 ден.
16% Попуст

Сет 04: дрвена лептир машна, марамче, копчиња за манжетни во дрвена кутија

Краток опис:

Сетот вклучува:
– Дрвена лептир машна (димензии: 12 х 5.4 х 4.5cm)
– Марамче (димензии: 22 х 25cm)
– Копчиња за манжетни х 2 (Ø 1.6cm)
– Дрвена кутија (димензии: 13.5 х 8.2 х 3.3cm)
Должина на врвката на лептир машната: 50cm
Боја: како на фотографијата

Original price was: 1,290 ден.Current price is: 1,090 ден.
Scroll To Top
Close
Close
Производи
Филтри
0 Омилени
0 Кошничка
Close

Кошничка

Вашата кошничка е празна!

Продолжи со нарачување