Лептир машни

Лептир машни

(Showing 1 – 12 products of 28 products)

Прикажи:
41% Попуст

Новогодишна лептир машна – црна со снегулки

Краток опис:

Материјал: Полиестер
Димензии: 12cm x 6cm

58% Попуст

Новогодишна лептир машна (детска) – тегет со елени

Краток опис:

Материјал: Полиестер
Димензии: 10cm x 5.5cm

58% Попуст

Новогодишна лептир машна (детска) – црвена со елени

Краток опис:

Материјал: Полиестер
Димензии: 10cm x 5.5cm

43% Попуст

Дрвена кутија за лептир машна

Краток опис:

Материјал: Дрво и фурнир
Димензии: 13.5 х 8.5 х 3cm

20% ПопустНема лагер

Дрвена лептир машна – дизајн 01

Краток опис:

Димензии: 9cm x 4cm

20% ПопустНема лагер

Дрвена лептир машна – дизајн 02

Краток опис:

Димензии: 9cm x 4cm

20% Попуст

Дрвена лептир машна – дизајн 03

Краток опис:

Димензии: 9cm x 4cm

20% ПопустFeatured

Дрвена лептир машна – крило

Краток опис:

Димензии: 9cm x 4.1cm
Дебелина: 0.5cm

32% Попуст

Дрвена лептир машна – модел 01

Краток опис:

Димензии: 12cm x 5cm
Дебелина: 0.5cm
Боја: како на фотографијата
Без кутија

20% Попуст

Дрвена лептир машна – мустаќи

Краток опис:

Димензии: 9cm x 4.1cm
Дебелина: 0.5cm

50% Попуст

Лептир машна – 01

Краток опис:

Материјал: Полиестер
Димензии: 12cm x 6cm
Без кутија

53% Попуст

Лептир машна – 02

Краток опис:

Материјал: Полиестер
Димензии: 12cm x 6cm
Без кутија

Scroll To Top
Close
Close
Почетна
0 Кошничка
0 Омилени
Close

Кошничка

Вашата кошничка е празна!

Продолжи со нарачување

Sidebar