Престилки

Престилки

Прикажување на сите 9 производи

Прикажи:
35% Попуст

Новогодишна престилка за готвење

Краток опис:

Материјал: Полиестер 100%
Димензии: 54cm x 73cm
* Може да се пере во машина за перење алишта на температура до 50°C
* Нема потреба од пеглање после перење

35% Попуст

Престилка за готвење „Spiderman“

Краток опис:

Материјал: Полиестер 100%
Димензии: 54cm x 73cm
* Може да се пере во машина за перење алишта на температура до 50°C
* Нема потреба од пеглање после перење

35% ПопустНема лагер

Престилка за готвење „Машко тело“ 02

Краток опис:

Материјал: Полиестер
Димензии: 55-60cm x 72cm

44% Попуст

Престилка за брада

Краток опис:

Престилка за заштита од паѓање на влакна при бричење односно украсување на брада.

Димензии: 120 х 75 cm

Водоотпорен материјал

35% ПопустFeatured

Престилка за готвење “Superman“ – женско

Краток опис:

Материјал: Полиестер 100%
Димензии: 54cm x 73cm
* Може да се пере во машина за перење алишта на температура до 50°C
* Нема потреба од пеглање после перење

35% Попуст

Престилка за готвење „Captain America“

Краток опис:

Материјал: Полиестер 100%
Димензии: 54cm x 73cm
* Може да се пере во машина за перење алишта на температура до 50°C
* Нема потреба од пеглање после перење

35% ПопустFeatured

Престилка за готвење „Superman“ – машко

Краток опис:

Материјал: Полиестер 100%
Димензии: 54cm x 73cm
* Може да се пере во машина за перење алишта на температура до 50°C
* Нема потреба од пеглање после перење

35% ПопустFeatured

Престилка за готвење „Бетмен“

Краток опис:

Материјал: Полиестер
Димензии: 54cm x 73cm
* Може да се пере во машина за перење алишта на температура до 50°C
* Нема потреба од пеглање после перење

35% ПопустFeaturedНема лагер

Престилка за готвење „Машко тело“ 01

Краток опис:

Материјал: Полиестер
Димензии: 55-60cm x 72cm

Scroll To Top
Close
Close
Почетна
0 Кошничка
0 Омилени
Close

Кошничка

Вашата кошничка е празна!

Продолжи со нарачување