НАЈНОВИ ПРОИЗВОДИ

Ново
попуст!
Ново
попуст!
Ново
-34%

Чаша, дизајн кактус 03

290 ден 190 ден
Н А Р А Ч А Ј
Ново
-33%

3D „Elsa“ детски часовник

490 ден 330 ден
Н А Р А Ч А Ј
Ново
-33%

3D „Hello Kitty“ детски часовник

490 ден 330 ден
Н А Р А Ч А Ј
Ново
-33%

3D „Spiderman“ детски часовник

490 ден 330 ден
Н А Р А Ч А Ј
-58%
-58%

Женски рачен часовник – модел 02

0 Review(s)
Должина: 23cm Дебелина: 0.7cm Дијаметар на делот на часовникот: 3.8cm Боја: како на фотографијата Водоотпорен но не е препорачливо да се пере во машина, да се бањате или да пливате со него. + ГРАТИС женско ланче - модел 01  
1,400 ден 590 ден
-51%
-51%

Рачен часовник – модел 06

0 Review(s)
Должина: 24cm Дебелина: 10mm Боја: како на фотографијата Спакуван во кутија
1,200 ден 590 ден
-51%
-51%

Машки рачен часовник, ултра тенок – модел 10

0 Review(s)
Дебелина на часовникот: 6.5mm. Површински дијаметар: 40mm Должина на ремен: 230mm Ширина на ремен: 20mm Тежина: 33-35g Длабочина на отпорност на вода: 3 бари
1,400 ден 690 ден