на лагер

Еколошка четка за заби со бамбусова рачка

160 ден

Четка со висок квалитет за заштита на вашите заби. Бамбусот е биоразградлив и е безбеден за вашето здравје и заштитата на животната средина.

Карактеристики:
Материјал на рачка: Бамбус
Материјал на четка: Рециклиран најлон
Големина: 175 x 15 x 5mm
Тежина: 10гр
Боја: Исто како на фотографијата
Количина: 1 парче
Пакување: Кутија

На лагер

Детали за производот

Совети:
Американската стоматолошка асоцијација (АДА) препорачува замена на вашата четка за заби на секои три до четири месеци, или пак почесто доколку влакната се оштетени, ако сте болни, или ако имате ослабен имунолошки систем.