Брошеви

Брошеви

Прикажување на сите 12 производи

Прикажи:
Ново!49% Попуст

Брош – Бетмен

Краток опис:

Материјал: легура од цинк
Димензии: 4.3 х 3.8cm

180 ден
40% Попуст
Брош - мини стетоскоп

Брош – мини стетоскоп

Краток опис:

Идеален подарок за најдобриот доктор, стоматолог…
Материјал: легура од цинк.
Димензија: 1.5 х 2.6cm

28% Попуст

Брош – анананас

Краток опис:

Материјал: легура од цинк
Димензии: 2.8 х 4.2cm

180 ден
49% ПопустНема лагер

Брош – кактус 01

Краток опис:

Материјал: легура од цинк.
Димензии: 2.6 х 1.5cm

180 ден
40% Попуст

Брош – кактус 02

Краток опис:

Материјал: легура од цинк.
Димензии: 2.0 х 1.6cm

150 ден
40% Попуст

Брош – кактус 03

Краток опис:

Материјал: легура од цинк.
Димензии: 2.0 х 1.6cm

150 ден
40% Попуст

Брош – кактус 04

Краток опис:

Материјал: легура од цинк.
Димензии: 2.2 х 1.7cm

150 ден
38% Попуст

Брош – кученце со коска

Краток опис:

Материјал: легура од цинк
Димензии на брошот: 2 х 2.5cm
Димензии на коската: 1 х 2cm

180 ден
48% Попуст

Брош – ножички

Краток опис:

Материјал: легура од цинк
Димензии: 1.5 х 2.2cm
Тежина: 3g

130 ден
53% Попуст

Брош – птица

Краток опис:

Материјал: легура од цинк
Димензии: 4.5 х 5.2cm

180 ден
49% Попуст

Брош – филадендрон

Краток опис:

Материјал: легура од цинк
Димензии: 1.7 х 2.6cm

180 ден
28% Попуст

Брош – фламинго

Краток опис:

Материјал: легура од цинк
Димензии: 3.2 х 5.5cm

180 ден
Scroll To Top
Close
Close
Производи
Филтри
0 Омилени
0 Кошничка
Close

Кошничка

Вашата кошничка е празна!

Продолжи со нарачување