Брошеви

Брошеви

Прикажување на сите 13 производи

Прикажи:
49% Попуст

Брош – Бетмен

Краток опис:

Материјал: легура од цинк
Димензии: 4.3 х 3.8cm

Original price was: 350 ден.Current price is: 180 ден.
40% Попуст
Брош - мини стетоскоп

Брош – мини стетоскоп

Краток опис:

Идеален подарок за најдобриот доктор, стоматолог…
Материјал: легура од цинк.
Димензија: 1.5 х 2.6cm

Original price was: 250 ден.Current price is: 150 ден.
Избери опции This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Ново!28% Попуст
Брош - стетоскоп со срце

Брош – стетоскоп со срце

Краток опис:

Материјал: легура од цинк.
Димензија: 3.5 x 4.6 cm

Original price was: 250 ден.Current price is: 180 ден.
Избери опции This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
28% Попуст

Брош – анананас

Краток опис:

Материјал: легура од цинк
Димензии: 2.8 х 4.2cm

Original price was: 250 ден.Current price is: 180 ден.
49% ПопустНема лагер

Брош – кактус 01

Краток опис:

Материјал: легура од цинк.
Димензии: 2.6 х 1.5cm

Original price was: 350 ден.Current price is: 180 ден.
40% Попуст

Брош – кактус 02

Краток опис:

Материјал: легура од цинк.
Димензии: 2.0 х 1.6cm

Original price was: 250 ден.Current price is: 150 ден.
40% Попуст

Брош – кактус 03

Краток опис:

Материјал: легура од цинк.
Димензии: 2.0 х 1.6cm

Original price was: 250 ден.Current price is: 150 ден.
40% Попуст

Брош – кактус 04

Краток опис:

Материјал: легура од цинк.
Димензии: 2.2 х 1.7cm

Original price was: 250 ден.Current price is: 150 ден.
38% Попуст

Брош – кученце со коска

Краток опис:

Материјал: легура од цинк
Димензии на брошот: 2 х 2.5cm
Димензии на коската: 1 х 2cm

Original price was: 290 ден.Current price is: 180 ден.
48% Попуст

Брош – ножички

Краток опис:

Материјал: легура од цинк
Димензии: 1.5 х 2.2cm
Тежина: 3g

Original price was: 250 ден.Current price is: 130 ден.
53% Попуст

Брош – птица

Краток опис:

Материјал: легура од цинк
Димензии: 4.5 х 5.2cm

Original price was: 380 ден.Current price is: 180 ден.
49% Попуст

Брош – филадендрон

Краток опис:

Материјал: легура од цинк
Димензии: 1.7 х 2.6cm

Original price was: 350 ден.Current price is: 180 ден.
28% Попуст

Брош – фламинго

Краток опис:

Материјал: легура од цинк
Димензии: 3.2 х 5.5cm

Original price was: 250 ден.Current price is: 180 ден.
Scroll To Top
Close
Close
Производи
Филтри
0 Омилени
0 Кошничка
Close

Кошничка

Вашата кошничка е празна!

Продолжи со нарачување