Престилки

Престилки

Прикажување на сите 14 производи

Прикажи:
29% ПопустНема лагер

Новогодишна престилка за готвење

Краток опис:

Материјал: Полиестер 100%
Димензии: 54cm x 73cm
* Може да се пере во машина за перење алишта на температура до 50°C
* Нема потреба од пеглање после перење

Original price was: 690 ден.Current price is: 490 ден.
29% Попуст
Престилка за говење „Скараџија“

Престилка за говење „Скараџија“

Краток опис:

Материјал: Полиестер
Димензии: 55-60cm x 72cm

Original price was: 690 ден.Current price is: 490 ден.
29% Попуст

Престилка за готвење „Just Married“

Краток опис:

Материјал: Полиестер 100%
Димензии: 55-60cm x 72cm
* Може да се пере во машина за перење алишта на температура до 50°C
* Нема потреба од пеглање после перење

Original price was: 690 ден.Current price is: 490 ден.
29% ПопустНема лагер

Престилка за готвење „Sexy Bride“

Краток опис:

Материјал: Полиестер 100%
Димензии: 55-60cm x 72cm
* Може да се пере во машина за перење алишта на температура до 50°C
* Нема потреба од пеглање после перење

Original price was: 690 ден.Current price is: 490 ден.
29% Попуст

Престилка за готвење „Sexy Manager“

Краток опис:

Материјал: Полиестер 100%
Димензии: 55-60cm x 72cm
* Може да се пере во машина за перење алишта на температура до 50°C
* Нема потреба од пеглање после перење

Original price was: 690 ден.Current price is: 490 ден.
29% Попуст

Престилка за готвење „Spiderman“

Краток опис:

Материјал: Полиестер 100%
Димензии: 54cm x 73cm
* Може да се пере во машина за перење алишта на температура до 50°C
* Нема потреба од пеглање после перење

Original price was: 690 ден.Current price is: 490 ден.
29% ПопустНема лагер

Престилка за готвење „Машко тело“ 02

Краток опис:

Материјал: Полиестер
Димензии: 55-60cm x 72cm

Original price was: 690 ден.Current price is: 490 ден.
29% Попуст
Original price was: 690 ден.Current price is: 490 ден.
43% Попуст

Престилка за брада

Краток опис:

Престилка за заштита од паѓање на влакна при бричење односно украсување на брада.

Димензии: 120 х 75 cm

Водоотпорен материјал

Original price was: 490 ден.Current price is: 280 ден.
Избери опции This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
29% ПопустПрепорачано

Престилка за готвење “Superman“ – женско

Краток опис:

Материјал: Полиестер 100%
Димензии: 54cm x 73cm
* Може да се пере во машина за перење алишта на температура до 50°C
* Нема потреба од пеглање после перење

Original price was: 690 ден.Current price is: 490 ден.
29% ПопустНема лагер

Престилка за готвење „Captain America“

Краток опис:

Материјал: Полиестер 100%
Димензии: 54cm x 73cm
* Може да се пере во машина за перење алишта на температура до 50°C
* Нема потреба од пеглање после перење

Original price was: 690 ден.Current price is: 490 ден.
29% ПопустПрепорачано

Престилка за готвење „Superman“ – машко

Краток опис:

Материјал: Полиестер 100%
Димензии: 54cm x 73cm
* Може да се пере во машина за перење алишта на температура до 50°C
* Нема потреба од пеглање после перење

Original price was: 690 ден.Current price is: 490 ден.
29% ПопустПрепорачано

Престилка за готвење „Бетмен“

Краток опис:

Материјал: Полиестер
Димензии: 54cm x 73cm
* Може да се пере во машина за перење алишта на температура до 50°C
* Нема потреба од пеглање после перење

Original price was: 690 ден.Current price is: 490 ден.
29% ПопустПрепорачано

Престилка за готвење „Машко тело“ 01

Краток опис:

Материјал: Полиестер
Димензии: 55-60cm x 72cm

Original price was: 690 ден.Current price is: 490 ден.
Scroll To Top
Close
Close
Производи
Филтри
0 Омилени
0 Кошничка
Close

Кошничка

Вашата кошничка е празна!

Продолжи со нарачување