Кактусарница

Кактусарница

(Showing 1 – 12 products of 25 products)

Прикажи:
17% ПопустНема лагер

Чаша со внатрешност, дизајн кактус 04

Краток опис:

Бела, керамичка чаша со зелена рачка и зелена внатрешност со принт/мотив кактуси.
Чашата е спакувана во зелено кутивче.

32% Попуст

Чаша, дизајн кактус 04

Краток опис:

Бела, керамичка чаша со принт/мотив кактуси.
Чашата е спакувана во кутивче.

32% Попуст

Чаша, дизајн кактус 05

Краток опис:

Бела, керамичка чаша со принт/мотив кактуси.
Чашата е спакувана во кутивче.

32% Попуст

Чаша, дизајн кактус 06

Краток опис:

Бела, керамичка чаша со принт/мотив кактуси.
Чашата е спакувана во кутивче.

32% Попуст

Чаша, дизајн кактус 07

Краток опис:

Бела, керамичка чаша со принт/мотив кактуси.
Чашата е спакувана во кутивче.

36% ПопустНема лагер

Шоља за кафе, принт кактус 01

Краток опис:

Материјал: керамика
Димензија на чашата: 7 х 7 cm
Натпис: исто како на фотографијата
Чашата е спакувана во кутивче.

36% ПопустНема лагер

Шоља за кафе, принт кактус 02

Краток опис:

Материјал: керамика
Димензија на чашата: 7 х 7 cm
Натпис: исто како на фотографијата
Чашата е спакувана во кутивче.

36% ПопустНема лагер

Шоља за кафе, принт кактус 03

Краток опис:

Материјал: керамика
Димензија на чашата: 7 х 7 cm
Натпис: исто како на фотографијата
Чашата е спакувана во кутивче.

36% ПопустНема лагер

Шоља за кафе, принт кактус 04

Краток опис:

Материјал: керамика
Димензија на чашата: 7 х 7 cm
Натпис: исто како на фотографијата
Чашата е спакувана во кутивче.

36% ПопустНема лагер

Шоља за кафе, принт кактус 05

Краток опис:

Материјал: керамика
Димензија на чашата: 7 х 7 cm
Натпис: исто како на фотографијата
Чашата е спакувана во кутивче.

46% ПопустНема лагер

Брош – кактус 01

Краток опис:

Материјал: легура од цинк.
Димензии: 2.6 х 1.5cm

40% Попуст

Брош – кактус 02

Краток опис:

Материјал: легура од цинк.
Димензии: 2.0 х 1.6cm

Scroll To Top
Close
Close
Почетна
0 Кошничка
0 Омилени
Close

Кошничка

Вашата кошничка е празна!

Продолжи со нарачување

Sidebar