-36%
на лагер

Сет 02: дрвена лептир машна, марамче, копчиња за манжетни во дрвена кутија

1,390 ден 890 ден

Сетот вклучува:
– Дрвена лептир машна (димензии: 12 х 5.4 х 4.5cm)
– Марамче (димензии: 22 х 25cm)
– Кошпиња за манжетни х 2 (Ø 1.6cm)
– Дрвена кутија (димензии: 13.5 х 8.2 х 3.3cm)
Должина на врвката на лептир машната: 50cm
Боја: како на фотографијата

На лагер

Canakkale mutlu son Tekirdag mutlu son Antalya mutlu son Ankara mutlu son Samsun mutlu son Bursa mutlu son Konya mutlu son Balikesir mutlu son İzmir mutlu son İstanbul mutlu son Adana mutlu son Aydin mutlu son Kocaeli mutlu son Mugla mutlu son Yalova mutlu son umraniye mutlu son Sinop mutlu son Kartepe mutlu son Yalova mutlu son