Кактусарница

Кактусарница

(Се прикажуваат 1 - 20 производи од 25 производи)

Прикажи:
17% ПопустНема лагер

Чаша со внатрешност, дизајн кактус 04

Краток опис:

Бела, керамичка чаша со зелена рачка и зелена внатрешност со принт/мотив кактуси.
Чашата е спакувана во зелено кутивче.

32% Попуст

Чаша, дизајн кактус 04

Краток опис:

Бела, керамичка чаша со принт/мотив кактуси.
Чашата е спакувана во кутивче.

32% Попуст

Чаша, дизајн кактус 05

Краток опис:

Бела, керамичка чаша со принт/мотив кактуси.
Чашата е спакувана во кутивче.

32% ПопустНема лагер

Чаша, дизајн кактус 06

Краток опис:

Бела, керамичка чаша со принт/мотив кактуси.
Чашата е спакувана во кутивче.

32% Попуст

Чаша, дизајн кактус 07

Краток опис:

Бела, керамичка чаша со принт/мотив кактуси.
Чашата е спакувана во кутивче.

36% ПопустНема лагер

Шоља за кафе, принт кактус 01

Краток опис:

Материјал: керамика
Димензија на чашата: 7 х 7 cm
Натпис: исто како на фотографијата
Чашата е спакувана во кутивче.

36% ПопустНема лагер

Шоља за кафе, принт кактус 02

Краток опис:

Материјал: керамика
Димензија на чашата: 7 х 7 cm
Натпис: исто како на фотографијата
Чашата е спакувана во кутивче.

36% ПопустНема лагер

Шоља за кафе, принт кактус 03

Краток опис:

Материјал: керамика
Димензија на чашата: 7 х 7 cm
Натпис: исто како на фотографијата
Чашата е спакувана во кутивче.

36% ПопустНема лагер

Шоља за кафе, принт кактус 04

Краток опис:

Материјал: керамика
Димензија на чашата: 7 х 7 cm
Натпис: исто како на фотографијата
Чашата е спакувана во кутивче.

36% ПопустНема лагер

Шоља за кафе, принт кактус 05

Краток опис:

Материјал: керамика
Димензија на чашата: 7 х 7 cm
Натпис: исто како на фотографијата
Чашата е спакувана во кутивче.

49% ПопустНема лагер

Брош – кактус 01

Краток опис:

Материјал: легура од цинк.
Димензии: 2.6 х 1.5cm

40% Попуст

Брош – кактус 02

Краток опис:

Материјал: легура од цинк.
Димензии: 2.0 х 1.6cm

40% Попуст

Брош – кактус 03

Краток опис:

Материјал: легура од цинк.
Димензии: 2.0 х 1.6cm

40% Попуст

Брош – кактус 04

Краток опис:

Материјал: легура од цинк.
Димензии: 2.2 х 1.7cm

20% Попуст

Дрвото на парите во мала пластична саксија

Краток опис:

Уникатна, рачно изработена декорација на сукулент во пластична саксија.
Димензии на саксијата: 7cm x 7cm
Материјал на саксијата: пластика
Боја: бела (како на фотографијата)
Вид на растението: Красула позната како Дрвото на парите

Нарачка/испорака на производот се врши само во Скопје.

Нема лагер

Дрвото на парите во мала пластична саксија – 01

Краток опис:

Висина на саксијата: 9cm
Дијаметар на саксијата: 9.5cm
Материјал: пластика
Боја: бела

20% ПопустFeatured

Красула во мала пластична саксија

Краток опис:

Уникатна, рачно изработена декорација на сукулент во пластична саксија.
Димензии на саксијата: 7cm x 7cm
Материјал на саксијата: пластика
Боја: бела (како на фотографијата)
Вид на растението: Красула

Нарачка/испорака на производот се врши само во Скопје.

33% ПопустНема лагер

Подметачи за чаши

Краток опис:

Подметачи за чаши со уникатен кактус принт.
Цената е за едно парче.

29% Попуст

Привезок – кактус

Краток опис:

Материјал: легура од цинк
Големина на привезокот (кактусот): 3cm x 3.8cm
Големина комплет: 3cm x 7cm

41% ПопустFeatured

Чаша, дизајн кактус 01

Краток опис:

Бела, керамичка чаша со принт/мотив кактуси.
Чашата е спакувана во кутивче.

Scroll To Top
Close
Close
Почетна
0 Кошничка
0 Омилени
Close

Кошничка

Вашата кошничка е празна!

Продолжи со нарачување